Şişli Hantech Yetkili Servis

Alman klima devi Hantech Türkiye genelinde organize olduğu servis ağına Şişli ilçesini dahil etti. Yoğun satış ve montaj isteği nedeniyle çok kısa sürede serviş ve satış bayii sayısını 300'ün üzerine çıkaran Hantech göz doldurmaya devam ediyor.

En İyi Klima Markası

Türkiye genelinde kırkın üzerinde bilinen klima markası bulunmaktadır. Farklı ülke ve farklı konseptlere yönelik çalışmalar üreten bu markalar bir çok pazarda kesişen benzer ürünler üretmektedir. Tüketici bazında ele alındığında tekil ev kullanıcıları bir klimada bulunması gereken en önemli özellikleri şu şekilde sıralamışlardır:

1)Uygun Fiyat
2)Düşük Enerji Tüketimi
3)Sessiz Çalışma
4)Hızlı ve güvenilir servis ağı
5)Tasarım ve teknolojik üstünlük

Bütün bu özellikler dikkate alınarak üretilmiş Hantech klimanın tüm marka ve modellere karşı üstünlüğü açıkça görülecektir. Klima servisi ve tamiri hizmeti konusunda çok kısa sürede 300 ü aşkın noktada servis ağı oluşturması Türkiye'de ki çalışmalarında Hantech şirketinin ciddiyetini göstermektedir.

Klima Servisi

Hantech yetkili klima servisi olarak bir çok marka ve model deneyimine sahibiz. Otuz yıllık servis geçmişimiz ve müşterilerimizin referansı çalışma disiplinimiz bizi farklı klan özelliğimiz. Sizlerin istek ve önerileri doğrultusunda en hızlı ve garantili çözümler için klima servisi hizmeti daima yanınızda olacaktır.